Elsebeth Andersen den 29-07-2015
    Regler for buskort: http://bornogunge5-16.randers.dk/FrontEnd.aspx?id=4179
    Elsebeth Andersen
    Elsebeth Andersen den 28-07-2015
    For at ind-/udmelde jeres barn til Juniorklubben Vestervang skal du/I gøre følgende:
    Du/I skal gå ind på kommunes hjemmeside under:
    - Børn og unge
    - Fritidshjem
    - Juniorklubber
    - Ind- og udmeldelser.
    Derefter skal du/I bruge jeres NEM-ID.

Ann Torp Rasmussen
    Juliorklubleder
    Juniorklubben Vestervang
    Vestervangsskolen
    Nålemagervej 120
    8920 Randers NV

Elsebeth Andersen den 27-07-2015
    Kære nye forældre.
    Adgangskoden til forældreintra:
    De 3 første bogstaver i jeres for- og efternavn.
    Elsebeth Andersen: elsand
    Derefter skal I indtaste jeres cpr. nummer og så skal I lave en personlig adgangskode.

Har I stadig problemer med at komme på, må I meget gerne kontakte mig.
    Jeg beklager, vi ikke har været opmærksomme nok på dette.
    Elsebeth Andersen

Annika Rikke Østergaard den 08-07-2015
    Kære forældre og elever

Skemaerne for kommende skoleår er nu tilgængelige.

Fagbåndet for indskolingen indeholder dansk, engelsk, musik og understøtttende undervisning.
    Indeholdet for fagdag om fredagen, får I en oversigt over på forældre/elevintra i starten af august.

Fagbåndet for mellemtrinnet indeholder understøttende undervisning, tysk for 5 årgang, matematik for 6. årgang og for 4.b har de en enkelt dag med håndværk/design og derfor en lektion med UU inde i skemaet.

Fagbåndet for udskolingen indeholde Understøttende undervisning og lektiecafe. Efter vores info møde, har vi ændret lidt på strukturen, således at der ligger nogle lektioner om morgen og også om eftermiddagen, da flere af jer udtrykte bekymring for, om jeres børn nu også kunne nå at få lavet evt. lektier om morgen. Vi evaluere løbende i det kommende skoleår og finder ud af, om det er den rigtige model eller om det skal samles som et bånd om morgen eller om eftermiddagen.

Gældende for mellemtrinnet og udskolingen, vil der ses lektioner med to fag. Dette betyder, at man skal have det ene fag det første halve skoleår og det andet fag det andet halve skoleår.

Jeg håber, at ovenstående besked giver en forståelse af skemaet, og ellers er I som altid velkommen til at kontakte os.

Annika Østergaard
    Annika Rikke Østergaard den 07-07-2015
    Kære forældre og elever.

Så kom sommeren og det varme vejr.

Håndværkerne hamre og banker her på skolen, for at sikre sig, at skolen står klar til
    mandag d. 10. august kl. 8.00, hvor vi glæder os til at tage imod alle skolens kommende elever.
    Vi i ledelsen, arbejder også fortsat for at få de sidste ender til at nå sammen.

Vi er ved at være klar med skemaerne og ikke mindst, klar med en udmelding af, hvilke lærere som skal undervise i de forskellige fag og klasser.

Oplysningerne finder I i de vedhæftede filer med klasse betegnelserne.

Rigtig god sommer til jer alle.

Annika Østergaard