Karina Østergård-Borresen den 11-05-2015
    KONFIRMATION:
    De nye Vestervangsskole klasser A, B, C og D skal konfirmeres i Enghøj Kirke, se kirkens hjemmeside www.enghoejkirke.dk
    De nye Vestervangskoleklasser E og F skal konfirmeres i Sct. Clemens Kirke, se kirkens hjemmeside
    www. sct-clemens.dk
    Som udgangspunkt konfirmeres man i de nye klasser, men såfremt man efter den gamle skolestruktur allerede har planlagt anden dato eller sted, kontakt da den relevante kirke (Enghøj, Sct. Clemens, Sct. Peders, Borup, Råsted).
    Annemette Steensen Rubach den 16-04-2015
    ANGÅENDE FERIELUKNING I SFO
    Info fra skoleafdelingen
    Elsebeth Andersen den 11-03-2015
    Kære kommende elever og forældre.
    Jeg vil gerne på vegne af Vestervangsskolen sige tak for det store fremmøde til vores Åbent hus arrangement. Vi håber, I fik set det, I gerne ville.
    Et af spørgsmålene fra i aftes handlede om buskørsel. Jeg har nu undersøgt sagen og reglerne findes i medsendte bilag.
    Elsebeth Andersen

Helle Krogh Nielsen den 19-05-2015
    Karina Østergård-Borresen den 17-01-2013
    FERIEKALENDERE FOR VESTERVANGSSKOLEN

Klik på nedenstående for at se feriekalendere for dette og næste skoleår 2015-16.

Vær opmærksom på, at kalenderen IKKE vises rigtigt på Ipads og Iphones.