ET GODT VALG FOR DIT BARN - VI TILBYDER FAGLIGHED, FÆLLESSKAB OG FREMSYN

Elsebeth Andersen den 25-10-2017
    Tak til alle der mødte op til vores "Åbent hus".
    Hermed oplægget fra mødet.
    Elsebeth Andersen
    Mette Staun den 17-11-2017
     Populær fodboldlinje
    Fodboldlinjen er en af Danmarks største med 150 elever fra 6.-9. klasse. Eleverne har til dels morgen- og eftermiddagstræning. Eleverne i 9. klasse kan tage en juniorlederuddannelse i samarbejde med Handelsgymnasiet, der kvalificerer eleverne til at blive trænere og ledere for 5-10 årige i de lokale fodboldklubber. Eleverne afslutter juniorlederuddannelsen med en tre timers prøve og et diplom.
    Se mere i videoen laugh

fodboldlinjenvideo.mp4
    Mette Staun den 13-11-2017
    Kommunalvalg 21. november 2017
    I forbindelse med kommunalvalget 21. november 2017 åbner alle valgsteder en time tidligere end ved sidste kommunalvalg. Det er dermed muligt at stemme til kommunal- og regionsvalg fra kl. 08.00 den 21. november 2017. Det kan betyde, at der er mere trafik her ved skolen. Skolepatruljer og skolens medarbejdere er adviserede. Rigtig god valgdag. Husk: Din stemme er vigtig.

Henrik Johansen
    Skolechef