ET GODT VALG FOR DIT BARN - VI TILBYDER FAGLIGHED, FÆLLESSKAB OG FREMSYN

Mette Staun den 19-01-2018
    Besøgsrapport fra Arbejdstilsynets tilsyn
    Arbejdstilsynet har på besøget ikke set eller konstateret nogen overtrædelse af arbejdsmiljølovgivningen.
    Derfor får I nu en grøn smiley på vores hjemmeside. En grøn smiley betyder, at
    I ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet.
    Britta Vester Schack
    Tilsynsførende
    Mette Staun den 06-12-2017
    Besøg af arbejdstilsynet d. 29. november 2017
    Arbejdstilsynet har på besøget ikke set eller konstateret nogen overtrædelse af
    arbejdsmiljølovgivningen.
    Derfor får vi nu en grøn smiley på deres hjemmeside. En grøn smiley betyder,
    at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet.

Elsebeth Andersen den 29-11-2017

Kære forældre på Vestervangsskolen

Børn og skoleudvalget besluttede i går den 28. november 2017, at der først skal være førskoleordning på Vestervangsskolen fra 1. marts 2019.

Udvalget besluttede også, at der skal skabes tilfredsstillende toiletforhold, nye glasrammedøre og maling af overflader i det område, der skal huse førskolebørnene. Der skal desuden ske en opdatering af inventar, så det bliver velegnet til den nye målgruppe.

I vil løbende blive orienteret om projektet

Henrik Johansen
    Skolechef