Elsebeth Andersen den 25-06-2015
    Kære nuværende og kommende elever og forældre på Vestervangsskolen.
    Endnu et skoleår er slut. Et skoleår, der har budt på mange nye tiltag i forbindelse med implementeringen af reformen.
    Den 10. august skal vi byde rigtig mange nye børn og voksne velkommen til Vestervangsskolen. Vi håber, at alle børn og voksne må blive glade for at være her.
    Elevernes skoleskemaer:
    Vi havde håbet, at klassernes skemaer var på plads, når eleverne gik på sommerferie, men dette er vi ikke helt nået i mål med.
    Skemaerne vil blive lagt her på hjemmesiden, så snart de er udarbejdede. Vi håber, det sker ved udgangen af uge 27.
    Første skoledag i den nye skoleår:
    Med hensyn til første skoledag d. 10 august, vil der her på intra blive udsendt nærmere information. Følgende er planlagt:
    Kl. 08.00-09.30: Eleverne er sammen med deres klasselærer/kontalktlærer og
                            klassepædagog
    Kl. 09.30 og resten af dagen følger eleverne deres normale skema.
    Personale:
    Vi tager i morgen afsked med skolens asylklasser og deres voksne, Sema, Feras, Kenneth, Anne og Claus.
    Desuden tager vi af sked med Line, Peter, John og Anne-Marie, der har fået nyt job.
    Sidst, men ikke mindst skal vi tage afsked med Anne-Mette, Hanne og Charlotte, der har været i skolens ledelse i mange år. Herfra skal lyde en stor tak til jer alle og al mulig held og lykke fremover.
    Til slut vil jeg ønske alle en rigtig god sommerferie.
    Elsebeth Andersen

Helle Krogh Nielsen den 11-06-2015
    Vejarbejde skal give sikker trafik ved skolen

Entreprenørerne er fundet, og inden månedens udgang går arbejdet i gang med at forbedre de trafikale forhold ved Vestervangsskolen, Kristrup Skole og Søndermarkskolen.

Læs mere: http://www.randers.dk/FrontEnd.aspx?id=209274

Karina Østergård-Borresen den 11-05-2015
    KONFIRMATION:
    De nye Vestervangsskole klasser A, B, C og D skal konfirmeres i Enghøj Kirke, se kirkens hjemmeside www.enghoejkirke.dk
    De nye Vestervangskoleklasser E og F skal konfirmeres i Sct. Clemens Kirke, se kirkens hjemmeside
    www. sct-clemens.dk
    Som udgangspunkt konfirmeres man i de nye klasser, men såfremt man efter den gamle skolestruktur allerede har planlagt anden dato eller sted, kontakt da den relevante kirke (Enghøj, Sct. Clemens, Sct. Peders, Borup, Råsted).
    Annemette Steensen Rubach den 25-06-2015
    Kære forældre og elever på Vestervang

Tak for en dejlig tid på Vestervangsskolen og ikke mindst i SFOen.
    Skolestrukturændringen står for døren og vi drager begge til Korshøjskolen pr. 1. august.
    25 år på Vestervang blev det til for Hannes vedkomne og 16 år for Annemettes vedkomne.

Vi ønsker jer held og lykke med Ny-Vestervang
    og god sommerferie til alle!

Mvh Hanne og Annemette SFO smiley

Karina Østergård-Borresen den 17-01-2013
    FERIEKALENDERE FOR VESTERVANGSSKOLEN

Klik på nedenstående for at se feriekalendere for dette og næste skoleår 2015-16.

Vær opmærksom på, at kalenderen IKKE vises rigtigt på Ipads og Iphones.