Juniorklub

Juniorklubben er et fritidstilbud for børn fra 4. til 7. klasse. Se  her juniorklubbens åbningstider, samt telefon- og kontaktoplysninger.

Dagligdagen

Børnene har mulighed for at beskæftige sig med et varieret udbud af aktiviteter – både aktiviteter, der kan foregå stillesiddende og aktiviteter, der kræver fysisk udfoldelse. Eksempelvis ser de film, tegner, syr, smykker, maler, spiller computer, Wii, PlayStation2 og brætspil, laver mad, tager på shoppe- og oplevelsesture og spiller bold i hallen og nede på skolens baner.

Desuden deltager Juniorklubben Vestervang flittigt i byens arrangementer med de andre Juniorklubber året rundt.

Klik her for at se månedsplanerne for Juniorklubben

Forplejning

Børnene får frugt mandag-torsdag.

Traditioner

Hver tredje måned fejrer vi fødselarer.

Årlig sommerlejr den første uge i skolens sommerferie

Årlig Djurs Sommerlandstur omkring den sidste åbningsdag for parken

Til fastelavn pynter vi fastelavnstønde og slår katten af tønden.

Til påske laver børnene pynt og dyrker diverse påsketraditioner.

Til jul laver børnene julepynt og gaver, og der afholdes en julefrokost.

Information og kommunikation

Juniorklubben Vestervang laver månedsplan med information om planlagte aktiviteter.

Juli er betalingsfri. Der ydes ikke søskenderabat og økonomisk friplads ved ophold i Juniorklubben.

Udmeldelse af Juniorklubben Vestervang kan ske til den 1. eller 16. i en måned.

Elever og forældre er velkomne til at kigge forbi Juniorklubben.